Speelfun

Dit weekend staken alle juffen en meesters de handen uit de mouwen!
We toverden de speelplaats om tot een kleurrijke, fijne speelomgeving!
Bovendien valt er voortaan elke dag iets leuks te beleven.

’t Winkeltje

Op maandag en vrijdag gaat “Het winkeltje” open. Wie wil, kan er tal van leuk spelmateriaal lenen. Telkens kruipen twee andere zesdeklassers in de huid van winkelier en leiden zo alles in goede banen. Hou jullie maar klaar, want er is voor ieder wat wils! Voor onze durvers zijn er stelten, reuzetollen, springballen,… Sportievelingen kunnen touwspringen, badmintonnen,… Ook denkers krijgen voldoende uitdagingen met mikado, domino, schaakspelen,… En wie houdt van lekker gek doen, vraagt gewoon één van onze verkleedkoffers!

Het leescafé

Op dinsdag en donderdag is iedereen welkom in “Het leescafé”. De deuren van de magische boekenkast worden geopend en in een mum van tijd verschijnt er een zacht tapijt met een gezellig hoopje kussens. Tijd om te verdrinken in een verhaal dat door de juf wordt voorgelezen. Lees je liever zelf een boek? Dan kan dat zeker en vast!

Disco

Elke woensdag galmt er hippe dansmuziek over de hele speelplaats. Wie durft zich aan een dansje wagen op ons splinternieuwe podium? Of neem je liever een plaatsje in op de tribune om te genieten van de optredens?
Advertenties

Over J-P Derey

ICT-coördinator

Geplaatst op 17/11/2012, in Archief, Berichten, Hoofdschool, SCHOOL, Waardenland. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: