Naar het justitiepaleis (6A en 6B)

Klik op deze link om de slideshow te starten!

De slideshows kun je het best bekijken met Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera en Safari. Deze browsers kan je gemakkelijk gratis downloaden en installeren. Met Internet Explorer stellen we dikwijls vast dat de diavoorstellingen van Picasa niet goed worden weergegeven.

Advertenties

Over J-P Derey

ICT-coördinator

Geplaatst op 22/11/2012, in Archief, Berichten, Hoofdschool, L 6de leerjaar. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Dag meester Jean-Paul, wanneer we op de link drukken om de slideshow ‘bezoek aan justitiepaleis’ te starten, krijgen we een beeld met een deel van de eerste foto vergroot erop. Dit gebeurt niet wanneer we de vorige gebeurtenissen vb. bezoek aan Scheppersinst. bekijken. Kijk je het even na aub? Bedankt op voorhand, groetjes, Colette Vandermeersch (mama van Astrid en Lucas Verstraete)

  2. De slideshows kun je het best bekijken met Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera en Safari. Deze browsers kan je gemakkelijk gratis downloaden en installeren. Met Internet Explorer stellen we dikwijls vast dat de diavoorstellingen van Picasa niet goed worden weergegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: