Bingel.be

eiland-1e-graad_groot

Bingel.be sluit tijdens de zomervakantie!

Zoals de voorbije jaren zal bingel.be de deuren sluiten tijdens de zomervakantie. Tussen 7 juli en 16 augustus wordt bingel.be geüpdatet en worden alle aanpassingen grondig getest. Vanaf 7 juli kunnen leerlingen en leerkrachten dus niet meer op bingel.be.

Het vakantieaanbod blijft wel bereikbaar!!!

Het vakantieaanbod van uitgeverij VAN IN blijft tijdens deze periode natuurlijk wel beschikbaar. Dit jaar bevat vakantiebingel.be naast de gekende online oefenmodule ook een app voor de iPad.  Kijk voor meer informatie op www.vanin.be/apps.

Hoe verloopt de overstap naar een nieuw schooljaar?

Bij het begin van een nieuw schooljaar veranderen de meeste leerlingen van klas en klasnummer. Deze gegevens maken echter deel uit van de leerlinglogin. Om te starten met bingel.be in het nieuwe schooljaar hebben uw leerlingen dus een nieuwe bingel.be-login nodig. Als gevolg hiervan zullen alle leerlingaccounts in bingel.be verwijderd worden voor 16 augustus. Ook historische gegevens en taken van de leerlingen zullen verwijderd worden. Alle klasnamen en leerkrachten blijven wel bewaard.

Advertenties

Over J-P Derey

ICT-coördinator

Geplaatst op 07/07/2013, in Archief, Berichten, Hoofdschool, ICT, SCHOOL, Wijkschool. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: